Gy.I.K.

Itt az általatok feltett kérdésekre válaszolunk.

 

Miből vannak a termékek?

A termékek nagy része 3D nyomtatással (FDM, DLP, PolyJet) készül, ezen kívül tartalmazhatnak réz, alumínium, acél, alpakka és PS, PVC, PET, PLA elemeket is. 

 

Sérülékenyek a termékek?

A termékek sérülékenysége az alkalmazott technológiától függ, a PolyJet technológia több részletet és szebb felületet ad, de sérülékenyebb, mint pl. egy PLA alkatrész.

 

Hány darabból állnak a termékek?

Néhány termék akár több darabból is állhat. Erre egyrészt az árak alacsonyan tartása miatt van szükség, másrészt a szebb megjelenés miatt. Ahol nem egyértelmű az összerakás, ott összerakási útmutató található, illetve bármikor szívesen segítünk, ha ilyen probléma merül fel.

 

Mivel ragaszthatom a termékeket?

Mi a Loctite pillanatragasztóit ajánljuk, ezekkel az általunk felhasznált anyagok jól ragaszthatók.

 

Festettek a termékek?

A vasútmodell kiegészítő alkatrészek nem festettek. Természetesen a nagyobb projekteket teljesen kidolgozzuk, így azok festést is kapnak.

 

Mivel fessem a termékeket?

Javasoljuk minden esetben alapozó használatát, így gyakorlatilag bármilyen festékkel festhetőek a modellek. A részletek miatt vékony rétegben ajánlatos festeni, pl. airbrush használatával.

 

Mit tegyek, ha elakadtam az összeszerelésben?

A bonyolultabb, illetve több alkatrészből álló termékekhez összeszerelési útmutatót a termék leírásánál találsz, ha itt nincs meg amit keresel, akkor az elérhetőségeink valamelyikén keress meg minket, segítünk.

 

Milyen méretarányban elérhetők a termékek? 

1:1 és 1:220 között elvállalunk szinte mindent.

 

A vasútmodell kiegészítő termékek árai milyen méretarányhoz tartoznak?

A vasútmodell kiegészítő termékek árát H0 méretarányra számoltuk ki, nagyobb méretarány esetén egyedi árazást alkalmazunk, mert itt nagyon el tudnak szállni a költségek. TT méretben nagyjából a H0 ár 75 %-val lehet számolni, N méretben pedig a H0 ár 50%-val. Z-s méretben megint csak egyedi az ár.